Testimonials

Vrouw, 59 jaar

“Ik had hulp nodig om weer ‘in balans’ te komen nadat ik overwerkt was. Angsten voor ‘het reizen’ was ook een aanleiding om hulp te zoeken.

Het eerste contact was plezierig. Er werd met aandacht naar me geluisterd. Tijdens de gesprekken gaf ze me het gevoel van acceptatie en gaf ze me de ruimte, hoe uitgebreid mijn verhaal ook was, om mijn ervaringen te vertellen. En zo’n moment dat het over mij gaat en dat iemand zegt “ik begrijp je” deed me goed.

Door het gebruik van het white board kan ze zeer verhelderend een ‘situatie’ inzichtelijk maken. Voor mij blijven beelden beter ‘hangen’ dan alleen uitleg door woorden. Ook gaf ze informatie mee d.m.v. een boek of een printje.

Ik ben enorm geholpen door bij haar in therapie te zijn geweest.”

Vrouw, 34 jaar

“Om als hulpverlener op zoek te gaan naar een eigen hulpverlener is nog een hele klus. Het kennismakingsgesprek met Thamar bood uitkomst om mijn verwachtingen met haar te bespreken. Hierin werd ik gerustgesteld; Thamar legde mij duidelijk uit wat zij hoorde in mijn verhaal en wat de mogelijkheden waren om hiermee aan de slag te gaan. Die duidelijkheid , maar ook het feit dat Thamar niet terugdeinsde om mij een spiegel voor te houden en me te confronteren met de dingen die ik zei, maakte dat ik de stappen kon maken die ik wilde zetten. Die duidelijke aanpak, maar met respect voor alle gevoelens en emoties die er zijn, vind ik kenmerkend voor de begeleiding van Thamar. Het visualiseren van sommige onderwerpen, of te nemen stappen, hielp mij situaties beter te begrijpen. Ik ben Thamar erg dankbaar voor de gesprekken die ik met haar gehad heb. Ze heeft me in een lastige periode geholpen mijn pad terug te vinden, zodat ik dat weer verder zelf kan bewandelen. ”

Man, 42 jaar

“Samen hebben we zaken uiteen gezet en dit heeft een positief traject opgeleverd. Je bent een deskundig en een zeer prettig persoon. Luisterend oor, duidelijk, kort en bondig, helder in uitleg, zijn zomaar wat steekwoorden. ”

Vrouw, 49 jaar

“In het begin voelde ik mij erg gespannen, maar bij Thamar voelde ik mij vertrouwd. De gesprekken waren verhelderend voor mij. Ze legde alles goed uit. De opdrachten die ik kreeg voerde ik uit. De cognitieve therapie was wel confronterend. Het heeft me uitstekend geholpen, we hebben ook gelachen. Ik ben er sterk uitgekomen. Dank Thamar het was me zeer aangenaam. ”

Man, 53 jaar

“Bij Psychologenpraktijk Ede kon ik snel terecht via mijn huisarts. Thamar gaf eerlijk aan dat het bij mij dieper zat en dat ze me moest doorverwijzen. Dit heeft ze keurig/correct gedaan in overleg. Met psychologische behandeling heeft zij de periode overbrugd tot aan mijn intake bij specialistische GGZ en mij goed geholpen.”

Vrouw, 21 jaar

“In deze praktijk voelde ik me direct op mijn gemak. Er werd echt de tijd voor genomen om duidelijk te krijgen waarvoor ik kwam, zodat er een helder beeld ontstond van waar ik mee zat en op welke manier ik het best geholpen kon worden. Tijdens de gesprekken werd mij ook veel gevraagd wat mijn eigen gedachten en wensen waren en dat vond ik erg prettig om te ervaren. Nu, na mijn behandeling, voel ik me sterker. Ik ben er nog niet, maar dankzij deze psycholoog weet ik hoe ik met mijzelf en mijn gedachten om kan gaan en voel ik weer dat ik de controle heb.”

Vrouw, 29 jaar

“Ik heb de behandeling bij Psychologenpraktijk Ede als heel prettig ervaren. In de rustgevende omgeving van de praktijk kon ik goed mijn verhaal kwijt. Thamar straalt deze rust zelf ook uit en dat werkte door op mij en mijn behandeling. Op een ongedwongen manier hebben we de problemen aangepakt waar ik tegenaan liep. De manier van werken van Thamar is heel prettig omdat zij, naar mijn mening, zonder al te veel sturen je zelf laat nadenken over de oplossing van je problemen. Dit vond ik erg fijn.”

Vrouw, 46 jaar

“Ik vond mijn gesprekken met Thamar heel prettig ze is vriendelijk ,geduldig en helpt je om anders naar dingen te kijken. Mocht ik nog eens psychologische hulp nodig hebben zou ik zeker naar haar terug gaan. ”

Vrouw, 29 jaar

“Thamar is een professionele en erg vriendelijke psycholoog . Ik voelde mij erg begrepen en op mijn gemak tijdens onze sessies met Thamar. Ik vond het ook erg jammer om afscheid te nemen.”

Vrouw, 43 jaar

“Thamar heeft een open, warme en vriendelijke houding. Ik voelde mij direct op mijn plek. Ze luistert echt en onthoudt daarbij ook nog eens alles. Hoe complex sommige situaties ook zijn, ze weet het de volgende keer nog precies en dat is heel bijzonder. Je moet niets herhalen.
Thamar heeft me tools aangereikt waarmee ik verder kon, liet me situaties bekijken vanuit verschillende standpunten, hield me een spiegel voor (soms erg confronterend) en gaf me nieuwe inzichten. Ze heeft me op relatief korte termijn geholpen om mezelf weer te vinden, te zijn wie ik echt ben en wil zijn. Ik heb grote stappen gemaakt en kan nu vol vertrouwen weer verder!”

Vrouw, 31 jaar

“Terugkijkend naar mijn traject bij Thamar ben ik dankbaar voor alles wat ik heb geleerd. De houding van Thamar is open, uitnodigend en professioneel. Krachtig is de afstemming vóóraf over verwachtingen, doelen en of er sprake is van wederzijds vertrouwen om het traject aan te gaan. Tijdens de EMDR behandelingen was er goede zorg en betrokkenheid. Het is merkbaar dat Thamar veel ervaring heeft met deze behandeling. Haar deskundigheid kwam ook naar voren in de cognitieve therapie en de psycho-educatie. Hierdoor kreeg ik meer inzicht en handvatten om mijn gedachtenpatronen te herkennen en om te buigen.”

Vrouw, 33 jaar

“Toen ik bij Thamar kwam voor een eerste gesprek, voelde ik mij behoorlijk gespannen. Wat gaat er gebeuren? Wie is Thamar? Al snel voelde ik me prettig bij Thamar en haar manier van werken. Wat mij geholpen heeft is haar rust en vertrouwen. Ook heb ik veel baat gehad bij het gebruik van het bord en de uitleg van wat er precies in een mens kan omgaan. Nu is het tijd om afscheid te nemen. Best spannend, maar dankzij Thamar heb ik er vertrouwen in.”

Vrouw, 41 jaar

“Thamar is een heel doortastend en tegelijkertijd warme vrouw. Niets is haar te gek, hoe vreemd, duister, of gek sommige gedachten ook kunnen zijn, zij kijkt nergens van op maar gebruikt dat juist om je zo te kunnen helpen. Ik heb de therapie met goed resultaat kunnen beëindigen. Echt een topper!”

Vrouw, 59 jaar

“Door het gebruik van het white board kan ze zeer verhelderend een ‘situatie’ inzichtelijk maken. Voor mij blijven beelden beter ‘hangen’ dan alleen uitleg door woorden. Ook gaf ze informatie mee d.m.v. een boek of een printje. Ik ben enorm geholpen door bij Thamar in therapie te zijn geweest.”

Vrouw, 18 jaar

“Ik vond in het begin heel moeilijk om mezelf open te stellen, maar bij Thamar voelde ik me snel vertrouwd. Ze heeft mij goed geholpen. Het was ook gezellig met Thamar. Ze is een leuke vrolijke vrouw. Ik ga haar zeker missen!”

Vrouw, 21 jaar

“In deze praktijk voelde ik me direct op mijn gemak. Er werd echt de tijd voor genomen om duidelijk te krijgen waarvoor ik kwam, zodat er een helder beeld ontstond van waar ik mee zat en op welke manier ik het best geholpen kon worden. Tijdens de gesprekken werd mij ook veel gevraagd wat mijn eigen gedachten en wensen waren en dat vond ik erg prettig om te ervaren. Nu, na mijn behandeling, voel ik me sterker. Ik ben er nog niet, maar dankzij deze psycholoog weet ik hoe ik met mijzelf en mijn gedachten om kan gaan en voel ik weer dat ik de controle heb.”

Certificatie

We zijn gecertificeerd door het KiBG en dragen met trots het Keurmerk Kortdurende GGZ. Hiervoor tonen we jaarlijks aan dat onze procedures mede in het teken staan van kortdurend en generalistisch behandelen. Een belangrijke pijler in dit keurmerk betreft de beoordeling van de behandeling door onze cliënten aan de hand van de CQI-index; een vragenlijst voor cliënttevredenheid.

De behandeling werd in 2023 gewaardeerd met een gemiddeld cijfer van een 9,2, op een schaal van 0-10; 0 is ‘heel erg slecht’, 10 is ‘uitstekend’. Scores op de subschalen (lopend van 0-5) vindt u in onderstaande tabel.

Algemeen rapportcijfer (1-10)

9,2 / 10

Bejegening (1-5)

4,9 / 5

Informatie behandeling (1-5)

4,8 / 5

Samen beslissen (1-5)

4,8 / 5

Uitvoering behandeling (1-5)

4,8 / 5